ریحانه موسوی | شهرآرانیوز؛ این نمایشگاه تا پنجشنبه، ۱۱ اسفند ماه، در نگارخانه پایتخت فرهنگی جهان اسلام، واقع در مجتمع فرهنگی و هنری امام رضا (ع) میزبان علاقهمندان خواهد بود.
مهدیار رضا نیا، دبیر انجمن علمی رشته ارتباطات تصویری دانشگاه حکیم توس، در حاشیه برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار شهرآرا گفت: نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر امسال در چند استان شکل گرفت و اساتید و دانشجویان رشته گرافیک در آن شرکت کردند و اکنون حدود چهل اثر در این نمایشگاه وجود دارد که مبنای آن هنر تئاتر و هنرهای مفهومی است. او افزود: در این رویداد تلاش بر این بود که مفاهیم آثار بیشتر دینی و همچنین مربوط به انقلاب اسلامی باشد.
دبیر اجرایی کار نیز حسین رزاقی بود که علیرضا عزیزی به عنوان جانشین وی ادامه جشنواره را عهده دار شد. او با بیان اینکه این جشنواره دوازده اثر برتر داشت که توسط اساتید و دانشجویان ارائه شده بود، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا پنجشنبه، ۱۱ اسفندماه، ادامه دارد و علاقه مندان میتوانند از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷ برای بازدید از آثار آن به نگارخانه پایتخت فرهنگی جهان اسلام مراجعه کنند.
همچنین علیرضا عزیزی، جانشین دبیر اجرایی بخش تصویرسازی جشنواره هنرهای تجسمی فجر خراسان، بیان کرد: در بخش تصویرسازی نمایشگاه جشنواره هنرهای تجسمی فجر، تعداد نوزده اثر وجود دارد که توسط اساتید و دانشجویان این رشته ارائه شده است.
او تصریح کرد: نمایشگاههای استانی هنرهای تجسمی جایزه خاصی ندارند، اما قطعا به عنوان پاسداشت از زحمات شرکت کنندگان و ایجاد انگیزه، خصوصا برای دانشجویان از آنها تقدیر خواهد شد.
به سوی مرگ با یک لبخند
فاطمه یوسفیان، هنرمند حاضر در این نمایشگاه، نیز گفت: اثر من «به سوی مرگ با یک لبخند» نام دارد، که با تکنیک تصویر سازی دیجیتال کار شده و ابعاد آن ۳۵ در ۵۰ سانتی متر است. او بیان کرد: من حدود ۲۵ سال است که به کار گرافیک مشغولم و فارغ التحصیل دانشگاه سوره مشهد هستم.
اکنون بعد از بیست سال دوباره به تحصیل روی آورده ام و در دانشگاه فردوس مشغول به کسب علم از محضر اساتید آن هستم و علاقه باطنی و ذاتی من و همچنین زمانی که صرف این هنر کردم، باعث شد دوباره تحصیلات خود را ادامه دهم. یوسفیان معیار انتخاب آثار در این نمایشگاه را توانایی هنرمند در خلق اثر بیان کرد و ادامه داد: اگر فردی احساس میکند میتواند قدمی در راستای اعتلای هنر بردارد، نباید در ورود به آن درنگ کند، اما ماندگاری و تداوم در آن بسیار مهمتر و البته سختتر از شروع آن است.
زهرا مرتضوی، دیگر هنرمند شرکت کننده در این نمایشگاه، اظهار کرد: اثر من یک کار دانشجویی بوده که تکنیک آن تصویر سازی با قلم نوری است و آن را در ابعاد ۳۵ در ۵۰ سانتی متر ارائه داده ام.
او یادآور شد: رشته تصویر سازی بسیار سخت است و هنرمندی که میخواهد وارد آن شود، باید استعداد، خلاقیت و پشتکار بالایی داشته باشد.
او درباره مکان برگزاری بخش تصویرسازی این نمایشگاه ابراز کرد: این نمایشگاه در یکی از راهروهای مجتمع فرهنگی هنری امام رضا (ع) برگزار شده، که جای زیاد مناسبی نیست و انتظار داشتیم در مکان بهتری برگزار شود، اما فکر میکنم دلیل این کار کم بودن تعداد آثار است.